Login or e-mail Password   

New Balance Nederland Online Verkoop

Hoewel anderen zeer waarschijnlijk de producten zullen kopen, zal Nike specifiek nadrukkelijk richten op de atleet meer dan enig aantal individuen, hoewel het ook de jeugd lokal...
Views: 386 Created 08/08/2017

 Hoewel anderen zeer waarschijnlijk de producten zullen kopen, zal Nike specifiek nadrukkelijk richten op de atleet meer dan enig aantal individuen, hoewel het ook de jeugd lokaliseert die de hiphopcultuur heeft gewaardeerd (Mercer David, 1996, blz. 171). Nike legt een aantal manieren om hun directe klanten te richten; New Balance Nederland Online VerkoopAtleten en andere sporters. De eigenlijke targeting strategieën omvatten en anderen de sponsoring van producten door gewoon professionele atletische teams, filmster atleten en college fitness teams. Deze strategie is speciaal succesvol door zijn vermogen om een groot aantal atleten te bereiken. Als de sportteam manager voorschrijft welke type schoenen door Nike zijn gecreëerd, kunnen de stagiairs niet anders dan deze kopen. De teams kunnen ook de trackschoenen binnen omvangrijk kopen en ze aan hun leden leveren. Nike SB Trainers Nederland Goedkope De tweede strategie die Nike van toepassing is, is het creëren van productbestemming.

Het kan dit door het vervullen van het product te associëren. Bijvoorbeeld, als een celebrity atleet een bepaald merk atletische schoenen borgt, zal het merk waarschijnlijk met succes worden geassocieerd. Dit mentale effect wordt versterkt met advertenties die het bevestigen. Ten slotte richt Nike typisch de consumenten die waarschijnlijk productintimiteit produceren; Degenen die meer gezondheid hebben over het nut en ook de kwaliteit van het product in vergelijking met de prijs. Nike SB Stefan Janoski Sneakers Online Op deze manier worden de kosten niet te veel getroffen om een groot aantal klanten tegemoet te komen. Zoals vermeld in het voorgaande segment, richt Nike op de consumenten die de productomstandigheden omhullen en dus minder zorgen maken over de goederen. Dit heeft Nike in staat om relatief hogere prijzen te krijgen dan zijn concurrenten. Dit is een techniek die vraagt om hogere prijzen punten om de werkelijke waargenomen productwaarde te duwen. Het is waarschijnlijk het beste dat consumenten die een product van hoge kwaliteit beschouwen, waarschijnlijk de hoge prijskaart vaker en consistent zullen betalen.

Similar articles


10
comments: 4 | views: 5161
8
comments: 1 | views: 8422
6
comments: 2 | views: 6217
5
comments: 0 | views: 6273
 
Author
Article

Related topics


No messages


Add your opinion
You must be logged in to write a comment. If you're not a registered member, please register. It takes only few seconds, and you get an access to additional functions .
 


About EIOBA
Articles
Explore
Publish
Community
Statistics
Users online: 144
Registered: 107.588
Comments: 1.501
Articles: 7.251
© 2005-2018 EIOBA group.