Login or e-mail Password   

New Balance 420 Dames Sneaker Beste Koop

Tijdens de gehele wereldoorlog II werd de trofee door Italië gehouden. Ottorino Barassi, de Italiaanse vice-president van FIFA, verborg het idee van de Duitsers in een scho...
Views: 388 Created 08/19/2017

 Tijdens de gehele wereldoorlog II werd de trofee door Italië gehouden. Ottorino Barassi, de Italiaanse vice-president van FIFA, verborg het idee van de Duitsers in een schoenendoos onder zijn bed.New Balance 420 Dames Sneaker Beste Koop Voorafgaand aan de 1966 World Mug Final in Engeland werd de trofee gestolen tijdens een open openbare tentoonstelling in Westminster Main Hall, maar werd pas zeven dagen later geïdentificeerd, onder de krant onderaan een suburbane tuinhek met Norwood, South London, door de Hond genaamd "pickles". Als een beveiligingsmaatregel vervaardigde FIFA particulier een replica van de trofee voor gebruik in de post-wedstrijdviereningen.

De replica werd bovendien gebruikt bij latere gelegenheden tot eind 1970. De replica werd uiteindelijk op een veiling in 1997 verkocht voor $ 425, 015. Er waren veel replica's op eBay op dat moment. Nike Air Huarache Heren Sneakers Het B razil team won de derde keer in de 70e de trofee en werd beloond wanneer het in staat is om het voor altijd te houden. De kop bleek echter weer in 1983 in Rio de Janeiro te worden gestolen en werd nooit hersteld; Het kan wellicht zijn gesmolten. De Braziliaanse voetbalvereniging heeft een eigen replica opgedragen. De speciale vervangende trofee, officieel vaak bekend als de FIFA World Goblet Trophy, werd voor het eerst gepresenteerd met het World Cup in 1974.

Geproduceerd door Silvio Gazzaniga, lijkt het 36 cm hoog, dat is gemaakt van 5 kg geassocieerd met 18 karaat (75%) geluidgoud met een basis die bestaat uit twee lagen malachiet, en toont twee mensenbeelden die de Aarde houden. Het land waarvan de nationale bemanning het toernooi wint is gegraveerd, Adidas Origianls Gazelle Heren Online Samen met het jaar, van de onderkant van de trofee. Het is niet bekend of FIFA de trofee zal retourneren nadat alle naamplaatjes aan de basis zijn gevuld; Dit zal plaatsvinden na de 2038 wereldbeker. De FIFA's regels stellen nu vast dat de trofee, in tegenstelling tot zijn voorganger, niet rechtop moet worden gewonnen: de winnaars in het toernooi ontvangen het met een lening voor vier een aantal een replica te ontvangen. Op dit moment bij onze grootste surfkleding zouden merken Animal and Billabong outfits moeten worden. De uitmuntende kwaliteit en het ontwerp van hun kleding zijn op geen enkele wijze gelijk met de release van uw nieuwe 2009 zomercommoditeit, alles wordt zo snel opgehaald!

Similar articles


10
comments: 4 | views: 5161
8
comments: 1 | views: 8423
6
comments: 2 | views: 6218
5
comments: 0 | views: 6273
 
Author
Article

Related topics


No messages


Add your opinion
You must be logged in to write a comment. If you're not a registered member, please register. It takes only few seconds, and you get an access to additional functions .
 


About EIOBA
Articles
Explore
Publish
Community
Statistics
Users online: 122
Registered: 107.588
Comments: 1.501
Articles: 7.251
© 2005-2018 EIOBA group.